Cum arată sora Vivianei Sposub? Bianca are 30 de ani şi locuieşte în Iaşi

21 octombrie 2020   News

Viviana Sposub face furori la "Ferma", la Pro TV, dar are o soră la fel de frumoasă ca ea. E vorba despre Bianca Sposub.

Bianca Sposub e sora mai mare a Vivianei Sposub. Aceasta locuieşte la Iaşi, mai departe de prezentatoarea de la Pro TV care şi-a făcut o carieră în Bucureşti. La un moment dat, Viviana i-a făcut o declaraţie surorii sale:

"Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că am o asemenea soră şi că mă pot bucura alături de ea de nişte momente minunate. Noi nu prea ne spunem una celeilalte lucruri profunde şi chiar ne certăm destul de des, dar orice ar fi, suntem şi vom fi cele mai bune prietene. Bianca, te iubesc enorm de mult"

Se ştie că Bianca Sposub este absolventă a facultăţii de informatică, şi traieşte în prezent în Iaşi, activând în domeniul IT.

"Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie specială, dar din păcate de vedem foarte rar. Înainte eram nedespărţite, ieşeam foarte des la petreceri, în oraş sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am şi eu vacanţe, însă distanţa îşi spune cuvântul.", a spus Viviana despre relaţia lor. 

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe