Cum arată soţul actriţei din ”Anatomia lui Grey”? Ellen e îndrăgostită lulea de el!

20 iunie 2017   News

O ştim din rolul lui Meredith Grey, din serialul ”Anatomia lui Grey”. De-a lungul celor 13 sezoane, Ellen Pompeo le-a câştigat dragostea, simpatia şi fidelitatea fanilor, fiind una dintre cele mai de succes actriţe de seriale.

Ellen în rolul lui Meredith Grey

Ei bine, dacă pe ea o ştim mulţi dintre noi, soţul ei nu este tocmai un personaj cunoscut, asta şi pentru că nu are de-a face cu lumea filmelor sau cu lumea de la Hollywood. E, desigur, soţul unui star hollywoodian, însă Ellen a ţinut dintotdeauna ca viaţa ei privată să nu se împletească cu cea profesională. Chris e de profesie producător muzical, iar averea lui este de 10 milioane de dolari, în timp ce Ellen are în conturi 35 de milioane de dolari.

[caption id="attachment_391114" align="aligncenter" width="640"] Ellen şi soţul ei[/caption]

Chris Ivery îi este aproape în toate momentele importante şi se dedică 100% familiei sale. Împreună au trei copii, dintre care o fetiţă pe nume Stella, venită pe lume pe cale naturală în 2009, o alta pe nume Sienna, născută de o mamă surogat, şi un băieţel intitulat Eli Christopher, născut în luna decembrie a anului 2016, tot cu ajutorul unei mame surogat.

Soţul ei, Chris, cu mezinul familiei

Ellen Pompeo şi Stella

Ellen şi micuţul Christopher

Chris şi Ellen au o poveste de dragoste splendidă. Cei doi s-au cunoscut în 2003, într-un magazin alimentar din Los Angeles. A fost dragoste la vedere, căci din acel moment nu s-au mai despărţit. Chris a cerut-o pe Ellen în căsătorie chiar când aceasta împlinea 37 de ani. În 2007, în New York, şi-au jurat iubire veşnică, şi de atunci şi-o dovedesc, unul faţă de altul, zi de zi.

Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi la alergat, bucurându-se de o zi însorită, pe lângă reşedinţa lor din Loz Feliz.

Ellen Pompeo arată nemaipomenit

foto: Hepta

Mai multe