Cum au serbat Amal şi George Clooney doi ani de căsnicie

4 octombrie 2016   News

Par la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi, sorbindu-se neîncetat din priviri unul pe celălalt. Dar ce au făcut soţii Clooney în ziua în care au împlinit doi ani de mariaj?

La prima apariţie publică după aniversarea a doi ani de căsnicie, George şi Amal Clooney erau cum altfel decât cât se poate de zâmbitori şi de atenţi unul cu celălalt. Weekendul acesta, soţii Clooney s-au prezentat împreună la evenimentul Hollywood's Night Under The Stars, din Los Angeles, şi au răspuns binevoitori curiozităţilor jurnaliştilor.

Întrebat cum au sărbătorit aniversarea a doi ani de căsnicie, George a început să glumească: “Şi când te gândeşti că nu prea ni se dădeau şanse să rămânem împreună!... Ei, se pare că le-am dovedit noi lor că se înşeală amarnic, nu?”, a declarat actorul pentru Entertainment Tonight.

 Starul hollywoodian în vârstă de 55 de ani s-a căsătorit cu Amal (38) în septembrie 2014, miriiavând parte de o ceremonie romantică în Veneţia, Italia. Iar, doi ani mai târziu, cei doi soţi sunt la fel de îndrăgostiţi ca în ziua în care şi-au unit destinele. Dar ce au făcut când au aniversat doi ani de mariaj?

 “Am băut în cea mai mare parte a zilei”, continuă Clooney cu glumele. “Lăsând gluma la o parte, eu am gătit şi am avut amândoi o aniversare foarte romantică”, încheie acesta confesiunea.

Mai multe