Cum e Elon Musk în rolul de tată! Grimes, alături de care are doi copii, a dezvăluit totul

10 august 2023   News

Grimes a dezvăluit cum se descurcă alături de Elon Musk cu cei doi copii pe care îi au împreună, deși nu mai formează un cuplu. 

Într-un interviu pentru publicația Wired, Grimes, muziciana în vârstă de 35 de ani, face dezvăluiri din culisele vieții de familie cu Elon Musk, în vârstă de 52 de ani, alături de care are doi copii, pe fiica Exa Dark Sideræl, cunoscută sub numele de Y, în vârstă de 19 luni, și pentru fiul X Æ A-12, în vârstă de 3 ani. Când a fost întrebată dacă celebru antreprenor îl antrenează pe fiul lor să fie "protejatul" lui Musk, Grimes a spus că este "aici pentru asta".

„X știe multe despre rachete. Este o nebunie", împărtășește ea. „Știe mai multe despre rachete decât mine". Micuțul are probleme în a găsi jucării care să îi placă pentru că, "dacă nu sunt corecte din punct de vedere anatomic, se supără. Cu siguranță este un mic inginer".

Grimes a fost puțin îngrijorată în legătură cu "obsesia lui pentru spațiu" atunci când X a avut o "criză de stres post-traumatic de trei zile" când racheta Starship a companiei SpaceX a explodat la câteva minute după decolare, în aprilie. "Când X a văzut Starship explodând, a avut o criză de PTSD de trei zile", spune Grimes. "La fiecare oră, se trezea și spunea: "Starship...", iar eu trebuia să îi masez spatele"."

În ceea ce o privește pe fiica cea mică, Y, Grimes consideră că "și ea este un mic inginer", adăugând: "Îi place transportul industrial. Este foarte ciudată".

Fostul cuplu este în curs de a afla cum vor arăta călătoriile educaționale ale copiilor lor, Grimes spunând că "încearcă să găsească un grup de colegi grozavi, alți părinți care sunt oarecum ca noi și care împărtășesc valori similare", transmite People

„Îmi pasă foarte mult să am o relație foarte bună cu copiii mei. Cred că înțeleg cum să fiu un părinte bun pentru ei. Atât aplicând disciplina, cât și fiind prietenul lor", spune ea. "Cine știe, poate că mă vor resimți și vor respinge cultura familiei, dar simt că nu o vor face."

Foto: Getty Images, Profimedia, Twitter, Instagram

Mai multe