Cum îşi răsfaţă P Diddy fiul

1 februarie 2011   News

Psihologii ar spune că rapperul P Diddy greşeşte prin felul în care înţelege să-l crească pe fiul său, Justin. Tatăl în cauză consideră, însă, cu siguranţă că e vorba doar de educaţie în stil "bling-bling". Mai exact, Sean Combs i-a dăruit

Psihologii ar spune că rapperul P Diddy greşeşte prin felul în care înţelege să-l crească pe fiul său, Justin. Tatăl în cauză consideră, însă, cu siguranţă că e vorba doar de educaţie în stil "bling-bling".

Mai exact, săptămâna trecută Sean Combs i-a dăruit băiatului său, Justin, cu ocazia împinirii vârstei de 17 ani, un fabulos Mercedes Maybach. Autovehiculul are o valoare de 390.000 de dolari. Cadoul de lux vine după ce anul trecut, de ziua lui, Justin a primit de la tati tot un Maybach, de 300.000 de dolari. Doar că, între timp, acesta... s-a demodat!

P Diddy a explicat că fiul său e un elev foarte bun şi merită acest răsfăţ. "Este o maşină de colecţionar, aşa că poate o va folosi pentru ocazii speciale, cum ar fi la prima întâlnire cu o fată. Dar, asemenea tuturor copiilor mei, Justin preferă lucrurile simple celor foarte scumpe", a declarat artistul. Chiar aşa?

Foto: Northfoto

Mai multe