Cum l-a cucerit Melania Trump pe Prinţul Harry. Iată ce propunere de nerefuzat i-a făcut!

25 septembrie 2017   News

Sâmbătă, 23 septembrie, a avut loc o întâlnire de gradul zero între Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii şi un membru al Familiei Regale Britanice. Prinţul Harry a avut ocazia să dea mâna pentru prima dată în viaţă cu fermecătoarea Melania Trump la Jocurile Invictus din Toronto. De altfel, această întâlnire a marcat şi prima îndatorire oficială a Melaniai în afara Statelor Unite ale Amercii, de una singură, nefiind însoţită de Donald Trump.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată, sâmbătă, la Invictus Games.

Melania a fost prezentă la evenimentul de deschidere în calitate de conducătoare a delegaţiei Statelor Unite la cea de-a treia competiţie paraolimpică din Toronto, Canada, aşa că interacţiunea dintre ea şi fondatorul evenimentului, Prinţul Harry, a fost una puternică. S-au întâlnit şi au stat de vorbă 20 de minute, ambii fiind foarte încântaţi şi cu zâmbetul pe buze.

Mai mult, în absenţa lui Donald Trump, Melania i-a făcut o propunere de nerefuzat prinţului - l-a invitat să viziteze Casa Albă de câte ori va veni în Statele Unite.  De asemenea, deşi însoţit de Meghan Markle la eveniment, Harry a stat tot timpul lângă Melania, în timp ce iubita sa s-a aşezat câteva rânduri mai în faţă. Au privit evenimentele sportive împreună şi chiar au schimbat câteva vroba de-a lungul ceremoneiei.

Chiar şi ţinuta Melaniei a fost una spectaculoasă, aşa cum ne-a obişnuit cu fiecare apariţie a sa. Este o femeie căreia îi place diversitatea şi are un corp de model, mai toate ţinutele venindu-i ca turnate. Nu îi place să se repete în croieli, culori, ori  materialele pe care le poartă, aşa că a surprins şi de data aceasta. A ales un costum chic de la casa de modă Dior, o ţinută sofisticată în carouri alb cu negru.

Imprimeul vintage, la modă anul acesta, pus pe două piese cu croi mdoern - sacoul cambrat cu două rânduri de nasturi şi pantalonii palazzo, a reprezentat una dintre cele mai cool combinaţii. Cu toate că vorbim de o ţinută monocromă, completată, desigur de celebrii pantofi stiletto, şi nu de una în culori tari precum rochia purtată la prânzul din cadrul Conferinţei ONU, Melania a reuşit să ridice ştafeta la nivelul următor de eleganţă.

Foto: Hepta, Getty Images

Citeşte Ok! în variantă digitală

Mai multe