Cum l-au surprins paparazzi pe Macaulay Culkin, starul din „Home Alone”

1 aprilie 2016   News

În ultimii ani, actorul a încercat să treacă nevăzut, atâta vreme cât nu a mai fost cooptat în producţii mari. Totuşi, interesul pentru starul din „Home Alone” nu s-a diminuat nicicând.

Actorul are acum 35 de ani

Fotografii de ocazie încearcă în continuare să obţină cadre inedite cu cel care acum câţiva ani era considerat copilul-minune al Hollywoodului. Ei bine, ştiţi probabil, că-n toţi aceşti ani, s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool, şi că toate acesta au avut un efect asupra fizicului său.

Aspectul fizic al actorului Macaulay Culkin s-a schimbat destul de mult în ultimii ani

Mai nou, Macaulay Culkin este rock star, aşa că se poartă ca atare. Adică, cu plete lungi, barbă şi stil vestimentar întocmai. Aşa l-au surprins şi paparazzi, ieri, pe când actorul în vârstă de 35 de ani se afla la o plimbare prin New York.

Macaulay Culkin e de nerecunoscut în prezent

Grăbit şi acaparat de telefon, Macaulay era îmbrăcat cu o pereche de blugi uşor murdari, o cămaşă în dungi şi c-un sacou neglijent, gri. Cât despre fizicul său, ei bine, actorul se pare că nu i-a mai făcut o vizită cam de mult timp frizerului şi nici nu pare dispus să facă asta prea curând.

Sursa foto: Hepta

Mai multe