Cum mai arată acum Nelly Furtado, bruneta care cânta "I'm Like a Bird"?

13 iulie 2016   News

Nelly Furtado, la începutul carierei

În 2001, clipul cântecului ei, "I'm Like a Bird", era unul dintre cele mai cerute pe posturile muzicale, iar piesa frumoasei canadience i-a adus acesta premiul Grammy pentru cea mai bună voce pop feminină.

Acum 15 ani, aşadar, Nelly era pe cai mari. Au urmat alte două hituri cu care Nelly şi-a consolidat statutul de vedetă internaţională, Say It Right şi Turn Off The Light.

Nelly Furtado, în 2009

Astăzi, o Nelly ajunsă la 37 de ani este încă implicată în muzică, dar fără succesul pe care l-a cunoscut la începutul anilor 2000.

Probabil că a contat şi faptul că frumoasa brunetă s-a dedicat mai mult familiei, din omentul în care i-a dat naştere fiicei sale, Nevis Chetan, în 2003. Chiar dacă relaţia cu tatăl fetiţei nu a mers, Nelly a cunoscut împlinirea personală mai târziu, în 2008, când s-a căsătorit cu inginerul de sunet Demacio "Demo" Castellon.

Nelly Furtado, pe 11 iulie 2016

Pe 11 iulie am avut prilejul s-o vedem din nou pe Nelly, o prezenţă din ce în ce mai rezervată în showbiz, la gala VH1 Hip Hop Honors: All Hail The Queens, care a avut loc în New York.

Ocazie cu care am observant că frumoasa cântăreaţă aproape că nu s-a schimbat deloc. Şi asta e de bine…

Foto: Hepta

Mai multe