Cum o ajută Nadia Comăneci pe Katie Holmes să slăbească

24 februarie 2015   News

Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care este surprinsă făcând o mişcare extremă de stretching, alături de fosta gimnastă Nadia Comăneci. Fotografia a fost postată

Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care este surprinsă făcând o mişcare extremă de stretching, alături de fosta gimnastă Nadia Comăneci.

Fotografia a fost postată de Katie Holmes pe contul ei de Instagram, în cursul zilei de duminică, şi le arată pe cele două vedete stând pe o masă de lemn cu câte un picior ridicat deasupra capetelor.

"Întinzându-mă pe acoperiş cu minunata mea prietenă Nadia", a scris Katie Holmes în descrierea fotografiei.

Cele două au participat, sâmbăta trecută, la un eveniment caritabil care a avut loc în Los Angeles, intitulat "Gold Meets Golden". Evenimentul caritabil a fost destinat strângerii de fonduri pentru Jocurile Mondiale Special Olympics, care vor fi găzduite de Los Angeles în luna iulie, dar şi pentru a sărbători gala de decernare a premiilor Oscar.

Stretching on the roof with my wonderful friend Nadia :):);) A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on Feb 22, 2015 at 1:06pm PST

Stretching on the roof with my wonderful friend Nadia :):);)

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on Feb 22, 2015 at 1:06pm PST

Cât despre Nadia, românca noastră a fost o apariţie plăcută şi la petrecerea organizată de Elton John AIDS Foundation, cu ocazia decernării premiilor Oscar, duminică, 22 februarie, acolo unde a purtat o rochie midi argintie, foarte sexy.

Click pe următoarea să vezi cum a arătat Nadia la petrecere!

Foto: Getty Images

Mai multe