Cum reuşeşte? Jennifer Lopez a arătat ca o puştoaică lângă iubitul ei, Ben Affleck, la premiera din New York a filmului lui

10 octombrie 2021   News

Festivalul iubirii lor continuă în forţă.

Aseară, Jennifer Lopez a arătat pur şi simplu incredibil la premiera din New York a noului film al lui Ben Affleck, The Last Duel, acolo unde artista de 52 de ani şi-a însoţit iubitul în vârstă de 49 de ani.

Cei doi au făcut un cuplu superb împreună şi nu s-au putut abţine să nu se sărute pe covorul roşu al evenimentului. Ca de obicei, Jennifer a arătat cât se poate de sexy în ţinuta ei caramel, cu bluză crop şi fustă lungă, mulată şi cu tăietură pe picior.

Diva latino a lăsat la vedere un abdoment incredibil, plat şi frumos lucrat, iar machiajul şi coafura parcă au întinerit-o cu cel puţin zece ani. Încă o dovadă pe viu că Jennifer a încremenit în timp, arătând mai tânără ca niciodată.

Jennifer şi Ben nu s-au sfiit să se sărute şi să-şi zâmbească tandru, părând mai îndrăgostiţi ca oricând şi dând apă la moară celor ce vorbesc despre o a doua logodnă a celor două staruri, după cea eşuată din 2002.

Foto: profimedia

Mai multe