Cum s-a răzbunat pe femeia pe care a găsit-o în pat cu fostul ei iubit

27 mai 2021   News

O femeie a fost pedepsită după ce a atacat- o pe cea pe care a găsit-o în pat cu fostul ei partener.

Mamă a trei copii, Marie Wilkinson, în vârstă de 38 de ani, din Anglia, şi-a luat cu ea fiul în vârstă de patru ani pentru a-şi confrunta rivala  După ce a bătut la uşă şi a strigat „Ştiu că ai o mizerie acolo”, ea a forţat intrarea în apartament şi a văzut o geantă de mână şi o pereche de pantofi în drum spre dormitor. A găsit-o pe cealaltă femeie, a apucat-o de păr, a lovit-o cu pumnul şi a muşcat-o.

Procurorul Catherine Kioko-Gilligan a declarat la Hull Crown Court: „A urmat apoi o luptă care i-a implicat pe toţi. Femeia a suferit răni la partea din spate a capului, asta pentru că inculpata a tras-o de păr. Avea vânătăi şi umflături şi a trebuit să fie dusă la Hull Royal Infirmary unde i-au fost îngrijite rănile”.

 Wilkinson a fost arestată şi intervievată de poliţişti. Ea a spus că s-a despărţit recent de fostul ei partener şi că a mers la casa lui pentru că fiul ei fiul dorea să-l vadă.: „A susţinut că a văzut geanta şi pantofii pe hol şi s-a dus în dormitor unde a descoperit-o. A spus că a fost şi ea rănită şi am observat că avea o urmă de muşcătură la antebraţ, deşi nu a putut spune cum s-a întâmplat acest lucru”

Judecătorul a aflat că victima este o mamă singură cu doi copii şi că a suferit financiar şi emoţional ca urmare a atacului. ‘A fost şocată, speriată şi  s-a temut pentru viaţa ei. Nu credea că inculpata se va opri”, a precizat procurorul.

"I s-a părut durerors că cei mici au văzut-o venind acasă în maşina Poliţiei şi plină de răni. Copila ei de cinci ani o întreabă în continuare dacă doamna cea rea ​​va veni după ea, iar băieţelul de opt ani nici măcar nu se va uită şi nu discută despre ce s-a întâmplat”.

Avocatul Mark Savage a declarat în faţa instanţei că Wilkinson regretă atacul, dar noua relaţie a fostului ei partener a umplut paharul.

„A scris o scrisoare în care îşi cere scuze. Băieţelul acela a căutat constant să-şi vadă tatăl, aşa că vizita s-a produs pe negândite. Are remuşcări. Nu poate controla ceea ce a făcut, dar trebuie să fie un model pentru cei trei copii ai săi. Nu este o persoană fără compasiune.

Judecătorul Ahmed Nadim i-a dat lui Wilkinson o pedeapsă cu suspendare, astfel încât să rămână prezentă în viaţa fiului ei.

Femeia a primit 12 luni de închisoare cu suspendare.

„Nu am nicio dificultate în a concluziona că ai avut o relaţie dificilă cu acest bărbat. Ai intrat în casa lui mânată de gelozie . În momentul în care te-ai înfăţişat la adresa lui ştiai că era în compania reclamantei. Ai vrut ca fiul tău de patru ani să vadă ce face tatăl său”, a precizat judecătorul.

Mai multe