Cum s-au pregătit starurile pentru premiile Grammy

13 februarie 2017   News

Duminică seara, starurile au luat parte la decernarea premiilor Grammy, denumite şi ”Oscarurile muzicale”. Lucrurile s-au derulat ca de obicei: celebrităţile au defilat pe covorul roşu în faţa a sute de fotografii, după care s-au distrat în ”spatele cortinelor” la petrecerile private. Mai înainte de asta, însă, vedetele au trecut prin procedeul ştiut: alegerea machiajului, apoi a coafurii, şi-n cele din urmă probatul rochiilor şi a bijuteriilor. Haideţi să vedem şi noi, aşadar, cum s-au pregătit starurile pentru această gală!

Demi Lovato

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Feb 10, 2017 at 12:50pm PST

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Feb 10, 2017 at 12:50pm PST

Înainte să îmbrace ţinuta semi-transparentă şi mulată la Grammy, Demi Lovato s-a pregătit în ”sala de forţă”. Aceasta a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare antrenându-se cu un sac de box. ”Tipul meu de pregătire pentru Grammy”, a scris cântăreaţa în dreptul fotografiei respective.

Heidi Klum

Modelul de 43 de ani le-a oferit internauţilor ocazia de a o vedea fără make-up, chiar înainte de a începe să se pregătească pentru seara cea mare. Fanii s-au arătat încântaţi de curajul lui Heidi şi-au răsplătit-o cu sute de mii de like-uri.

Carrie Underwood

Nici pentru ea n-au fost lucrurile mai uşoare! Carrie s-a pregătit timp de câteva ore pentru a-şi face apariţia pe covorul roşu al premiilor Grammy.

Lea Michele

Ea s-a distrat, probabil, cel mai bine la ”pregătirile” pentru Grammy. Ea şi stilistul ei, Brad Goreski, au avut timp şi de o şedinţă foto înainte de defilarea pe covorul roşu!

Celine Dion

Gown/Robe: @ZuhairMuradofficial Shoes/Chaussures: @Gucci Jewels/Bijoux: Dvani jewelry A video posted by Céline Dion (@celinedion) on Feb 12, 2017 at 4:27pm PST

Gown/Robe: @ZuhairMuradofficial Shoes/Chaussures: @Gucci Jewels/Bijoux: Dvani jewelry

A video posted by Céline Dion (@celinedion) on Feb 12, 2017 at 4:27pm PST

Echipa artistei a oferit un sneak peek din procesul de pregătire de dinainte de premiile Grammy, chiar din camera acesteia de hotel.

Mai multe