Cum se acomodează Gabriela şi Dani Oţil acasă cu primul lor născut: ”Am dormit cam cât dormi când eşti student”

15 septembrie 2021   News

Gabriela şi Dani Oţil şi-au adus puiul acasă. Sunt doi părinţi emoţionaţi, ca toate cuplurile cu primul născut.

Dani a scris pe pagina sa de socializare cum ar descrie prima noapte acasă cu bebeluşul: ”Prima noapte cu bebeluşul acasă. Am dormit cam cât dormi când eşti student şi îţi aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă 4 băieţi. S-a tras de ţâţă, s-a pleoscăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru.”

Dani şi-a prezentat feciorul şi pisicuţei familiei. În poza în care matinalul ţine pisicuţa în braţe, nu putem să nu observăm cât este de elegant micuţul cuplului: are pantaloni de stofă, veston şi cămaşă albă. A ieşit din spital ca un adevărat star.

Gabriela, soţia lui Dani Oţil, a dezvăluit că a născut vineri, 10 septembrie, prin cezariană, însă a menţionat că nu îşi doreşte să ofere explicaţii, iar asta pentru că sunt lucruri intime. De asemenea, a adăugat că bebeluşul este sănătos. „Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc puţin despre cum a decurs toată naşterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce, cum, de ce n-am născut natural, de ce am făcut cezariană, pentru că sunt nişte lucruri intime. Bebeluşul este sănătos.”, a conchis Gabriela în intervenţia pentru urmăritorii săi.

Foto: Instagram

Mai multe