Cum se simte Leo Iorga după operaţie?

12 mai 2014   News

Familia rockerului a trecut printr-o nouă încercare, după ce acesta a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale de extirpare a unei tumori canceroase. Iată cum se simte fostul solist al grupului Compact.

Familia rockerului a trecut printr-o nouă încercare, după ce acesta a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale de extirpare a unei tumori canceroase. Iată cum se simte fostul solist al grupului Compact. După operaţia de acum trei ani, când i-a fost înlăturată o tumoare pulmonară, Leo Iorga (50) a fost operat din nou vineri, la Spitalul Monza din Bucureşti, când medicii neurochirugi i-au scos o tumoră cerebrală de trei centimetri, după o intervenţie care a durat circa trei ore.

"A fost cea mai uşoară operaţie din această săptămână. Pacientul ar putea fi externat duminică, iar după zece zile şi-ar putea relua activitatea", a precizat medicul care a condus operaţia, Sergiu Stoica.

În funcţie de analizele anatomo-patologice, oncologii vor stabili dacă şi pentru ce perioadă este necesară radioterapia. Ulterior, la aproximativ o lună, se va reface un RMN de control. Pe lângă tratamentul medicamentos pentru edemul cerebral, parte din recuperare va fi gimnastica medicală şi kinetoterapia.

În aproximativ două săptămâni, Leo Iorga va putea să îşi reia activitatea, sunt de părere medicii.

Foto: OK!

Mai multe