Cum se simte Mirela Vaida în a treia zi de izolare la domiciliu. Patru persoane de la "Acces Direct" sunt infectate cu coronavirus

30 iulie 2020   News

Trei zile au trecut de când emisiunea "Acces Direct" a fost scoasă momentan de pe post. Patru persoane din echipă au fost infectate cu coronavirus, iar filmările s-au oprit. Şi Mirela Vaida, prezentatoarea de la Antena 1, a rămas acasă. Iată cum se simte. 

Coronavirusul a infectat multe persoane de la Antena 1, prima dată au fost testate pozitiv vedete de la filmările emisiunii "Te cunosc de undeva", iar acum de la "Acces Direct". Filmările au fost sistate, s-au luat măsuri de protecţie, mulţi sunt în izolare la domiciliu. 

Aşa se întâmplă şi în cazul Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Antena 1 şi-a făcut de două ori testul pentru a vedea dacă este infectată sau nu. Rezultatul a fost de fiecare dată negativ, însă ea îl va repeta de fiecare dată când e nevoie, nu vrea să îşi pună sănătatea în pericol, nici pe a ei, nici pe a copiilor săi. A rămas acum la domiciliu şi se bucură de timpul în familie.

Se pare că Mirela Vaida se simte foarte bine, nu are niciun simptom. Are mai mult timp liber aşa că e preocupată de lectură, dar, în special, de copiii săi. Le-a amenajat o piscină în curte, un loc de joacă...totul pentru ca cei trei micuţi ai săi să treacă cu bine peste această perioadă în care nu pot ieşi prea des din casă. Într-un video postat pe reţelele de socializare, Mirela Vaida se filmează alături de copiii săi, toţi se joacă cu pernele, în sufrageria casei. Micuţii nu par aşa de liniştiţi, sunt foarte energici!

Emisiunea "Acces Direct" e suspendată momentan

e 28 iulie s-a aflat de situaţia neaşteptată de la "Acces Direct". Patru persoane sunt infectate, iar prezentatoarea îşi face des testul pentru a vedea dacă este infectată sau nu. Echipa este acum în izolare la domiciliu: "Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contacti direct” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toţii, o perioada de timp, ţînând legătură cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţă mea şi a familiei, voi repetă testul PCR în mod periodic! Va mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflaţi deja in izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioada! Să aveţi cu toţii linişte şi sănătate!! Doamne ajută!".

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe