Cum şi-a anunţat Nicole Cherry iubitul că e însărcinată: "Lucram la asta"

25 iunie 2021   News

Nicole Cherry  şi-a împlinit visul şi a rămas însărcinată la 22 de ani. Artista recunoaşte că sarcina a fost una planificată, pentru că ea şi iubitul ei, Florin, lucrau intens la asta.

Când primele semene au început să apară, Nicole a făcut un test, apoi a vrut să îi dea vestea iubitului într-un fel anume şi să filmeze momentul, dar planurile i-au fost date peste cap.

„Erau nişte semne care îmi dădeau de veste, mă aşteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, dar era de aşteptat. Am făcut un test şi a ieşit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a aşezat în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi şi doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a povestit artista la Antena Stars.

Părinţii mei s-au bucurat foarte mult!’’

Solista are de mai mulţi  ani o relaţie cu Florin Popa. Cei doi se cunosc de când Nicole avea 16 ani, dar au ajuns să formeze un cuplu abia în 2019.

"Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoştea pe tatăl şi cumva mă ştia şi pe mine. Ideea e că s-a întâmplat aşa, dintr-o dată. Noi ne ştim aşa dintotdeauna şi mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El e mai mare cu opt ani.. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferenţă (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine şi i-a plăcut aşa să mă urmărească. Eu eram  indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi şi place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, povestea Nicole la Acces Direct.

Mai multe