Cuplurile care, anul acesta, şi-au spus ”Adio!”

29 decembrie 2015   News

Să recunoaştem, n-a fost cel mai bun an pentru cupluri. Unele dintre cele mai frumoase perechi s-au destrămat când ne era lumea mai dragă. Cine păşeşte în noul an cu speranţa unei noi iubiri?

Nicole Scherzinger & Lewis Hamilton

Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger

Era de aşteptat ca acest cuplu să se despartă din nou. Cei doi au o relaţie cu multe pauze de nouă ani încoace, aşa că o împăcare se prevede curând. Însă, în februarie, cei doi au anunţat public că sunt singuri şi disponibili. „Sunt devastată că n-a mers. A fost cea mai grea decizie pe care-am luat-o împreună“, a confirmat cântăreaţa.

Sean Penn & Charlize Theron

Sean Penn şi Charlize Theron

În iunie, am avut un şoc: superba sud-africană şi un bad boy irezistibil şi-au spus adio. De fapt, actriţa nu i-a spus nimic, preferând să rupă orice legătură cu cel cu care dorea să se căsătorească. Logodna s-a rupt după un an şi mulţi se-ntreabă dacă temperamentul violent al actorului a pus-o pe fugă pe Charlize.

Gwen Stefani & Gavin Rossdale

Blonda de 46 de ani radiază de fericire. Dar nu cu soţul ei, infidelul rocker cu care-a petrecut 13 ani de mariaj. „Am decis de comun acord să nu mai fim parteneri căsătoriţi, dar să ne creştem cei trei fii într-un mediu sănătos şi fericit“, anunţau cei doi în august. Ah, de ce radiază Gwen? Noul iubit, Blake Shelton, e de vină…

Andrew Garfield & Emma Stone

Emma Stone şi Andrew Garfield

În aprilie, cea mai dulce şi amuzantă pereche de actori a amuţit. Surse din Cetate spun că, de fapt, porumbeii au luat o pauză pentru a se dedica 100% carierei. „Au un program tare încărcat. Anul trecut discutaseră despre nuntă, chiar. E o perioadă în care ştiu că vor relua relaţia de unde a rămas“, când vor avea timp. Oare?

Ben Affleck & Jennifer Garner

Cumva, povestea lor prevestea un final. Cu atâtea zvonuri de infidelitate şi cariera actriţei pe pauză pentru a se dedica familiei… anunţul divorţului, care-a venit la câteva zile după aniversarea a zece ani de căsnicie, a întristat foarte mulţi fani. Din fericire, au rămas prieteni de dragul celor trei copii ai lor.

Megan Fox & Brian Austin Green

Umblă vorba că cei doi s-au despărţit acum jumătate de an pentru a se concentra pe carieră. Timp de 11 ani, însă, au fost împreună şi au făcut şi doi băieţi. Doar că Brian stătea prea mult pe-acasă, fără să muncească, în timp ce Megan aducea pâinea pe masă. Un anunţ oficial al divorţului n-a sosit nici acum.

Mai multe