Curiozităţi despre simpaticul Sam Claflin, eroul din ”Jocurile foamei”

2 iulie 2016   News

În Cifre. Sub ce numere norocoase se află viaţa carismaticului actor din Jocurile foamei?  

Sam Claflin

20 de kilograme

Atât de mult a trebuit să slăbească pentru rolul tânărului bogat care rămâne paralizat, în Me Before You. „A trebuit să am o formă fizică perfectă pentru a-l juca pe Will înainte de accident, iar asta a însemnat cel puţin un antrenament zilnic, lung şi greu, o dietă foarte strictă şi puţin somn“, a explicat el.

16 ani

Pentru Sam, fotbalul a fost prima pasiune. A fost un jucător înnăscut de mic, de când locuia în Norwich şi chiar plănuia să aibă o carieră sportivă dacă nu ar fi suferit, la doar 16 ani, fracturi la ambele glezne. Accidentele l-au convins să aleagă şcoala de arte dramatice şi, implicit, actoria.

1 copil

Şi la capitolul familie, fermecătorul actor stă foarte bine. Soţia lui este actriţa Laura Haddock, cu care are şi un băieţel de numai şase luni – primul lor copil, de altfel.

19 filme

Britanicul cu gropiţe în obraji, care-l joacă pe nesuferitul Finnick Odair în Jocurile foamei, poate fi recunoscut în mai multe filme celebre. Piraţii din Caraibe, Love, Rosie şi Snow White and the Huntsman – în rolul Prinţului – sunt doar câteva dintre cele 16 pelicule în care a jucat din 2010, încă trei fiind în pregătire.

1 mancare preferată

Bineînţeles, pregătită de mama sa, Sue, de care actorul e foarte apropiat. „Mâncarea mea preferată: piureul cu brânză făcut de mama, cu cârnaţi copţi în aluat şi iahnie de fasole“, a scris Sam pe Twitter.

50 mil. de dolari

O avere neaşteptată, pentru un actor fără vechime la Hollywood. Dar britanicul de 29 de ani şi-a ales bine rolurile şi îl vom vedea, în curând, alături de Emilia Clarke în drama romantică Me Before You/ Înainte să te cunosc – film distribuit de Forum Film şi care va avea premiera pe 1 iulie în România.

Mai multe