Curiozităţi despre viaţa starului din ”Fifty Shades of Grey”, Dakota Johnson

3 octombrie 2015   News

Descoperă cifrele care i-au marcat viaţa actriţei din „50 Shades of Grey“, fiica celebrilor actori Melanie Griffith şi Don Johnson

3 iubiţi

Înainte să aibă o relaţie mai complicată cu actualul iubit, cântăreţul indie Mathew Hitt (28), Dakota a mai avut doi parteneri, muzicianul Noah Gersh în 2010 şi actorul Jordan Masterson – de care s-a despărţit în timpul filmărilor renumitului film erotic, după câţiva ani de relaţie.

16 episoade

Cu toate că s-a făcut remarcată în lumea filmului datorită rolului din controversatul 50 Shades of Grey, a avut un rol principal şi într-un serial de comedie, Ben & Kate, în 2013, timp de 16 episoade. Doar că numai 13 au fost difuzate, înainte să fie anulat.

100 mil. Copii

S-au vândut peste o sută de milioane de copii ale seriei de cărţi erotice 50 Shades of Grey, scrisă de E.L. James, până la momentul în care a fost lansată adaptarea cinematografică, anul acesta.

Anul 2006

Dakota, care a activat şi ca model, a avut mari emoţii când a primit trofeul Miss Globul de Aur ca tânără debutantă în lumea filmului, mai ales că duce tradiţia mai departe. Şi mama ei a primit acelaşi Miss Golden Globe în 1975, la 18 ani!

30 de zile

Nici nu ne mai mirăm că şi ea a ajuns la un centru de reabilitare, pe parcursul vieţii sale. În 2007, Dakota a petrecut o lună în Centrul de Tratament pentru Adolescenţi „Visions“, în Malibu. Totuşi, actriţa care împlineşte 26 de ani pe 4 octombrie, a explicat că a fost internată din cauza stresului, nu a drogurilor.

13 ani

Părinţii tinerei actriţe, Melanie Griffith şi Don Johnson, s-au recăsătorit la 13 ani de la divorţ şi, în acelaşi an cu a doua nuntă a lor, 1989, au conceput-o pe Dakota.

1 mil. dolari

Deşi a primit primul rol pe când avea nouă ani, în 1999 (Crazy in Alabama), şi-a câştigat primul milion de dolari în mare parte datorită interpretării Anastasiei Steele din adaptarea erotică a filmului menţionat.

Mai multe