Cutremurător! Lisa Marie Presley a ținut în casă cadavrul fiului sinucigaș timp de 2 luni! Era devastată

8 octombrie 2024   News

Moartea unicei fiice a lui Elvis Presley a șocat și uimit întreaga lume. Acum, la nici doi ani de la moartea sa, ies la iveală detalii cutremurătoare.

Fiica cea mare a Lisei Marie Presley este autoarea care a terminat autobiografia începută de artistă. Acest recent volum face lumină în atmosfera tenebroasă a vieții mamei sale, o viață ținută departe de ochii publicului, o viață în care mima fericirea, întocmai ca tatăl său celebru. Devastarea a venit odată cu moartea năprasnică a fiului ei, lucru care a scos-o din circuit. A zdrobit-o, nimic nu a mai fost la fel fără fiul său cel iubit, se arată în cartea „From Here to the Great Unknown”, terminată de Riley Keough, după ce mama sa a murit în ianuarie 2023, la doar 54 de ani.

Lisa Marie Presley a fost atât de zdrobită de pierderea fiului ei, Benjamin Keough, încât i-a ținut trupul în casă timp de două luni după moartea lui!

Această dezvăluire este incredibil de șocantă.

Mai mult, ciudățenia nu s-a oprit aici, scrie publicația PageSix. Cu fiul mort în casă, Lisa Marie Presley a chemat un specialist în tatuaje, ca să-i facă și ei un tatuaj identic cu unul din cele realizate pe corpul lui Benjamin Keough!

Aceasta este doar una dintre dezvăluirile uluitoare din carte.

În carte, Lisa Marie dezvăluie că a trebuit să se forțeze să rămână coerentă în viață și asta doar de dragul copiilor rămași: Riley și fiicele gemene Harper și Finley Lockwood, acum în vârstă de 16 ani.

N-a putut să își ia adio de la Benjamin, pur și simplu. 

În primă fază, nu se putea hotărî unde avea să îl înmormânteze: în Hawaii sau la Graceland, moșia din Memphis unde și Elvis este îngropat.

Până la urmă, a ales locul de veci al familiei, locul de veci de la Graceland unde odihnește și ea, din 2023.

„Casa mea are o anexă. În acel spațiu l-am ținut pe Ben încă două luni. Nicio lege din California nu te obligă să îngropi imediat pe cineva”, a explicat Lisa Marie în carte.

”Am dat de o proprietară de pompe funerare foarte empatică, iar ea mi-a spus: Deocamdată ți-l aducem acasă pe Ben Ben.”

Încăperea în care a stat cadavrul a beneficiat de o climatizare propice. Mai exact, acolo s-a păstrat o temperatură foarte scăzută.

De asemenea, tânărul decedat a fost onorat atât de mamă, cât și de sora Riley, căci amândouă și-au făcut tatuaje ca unul de-ale lui.

Tânărul avea doar 27 de ani când a decis să-și încheie socotelile cu viața. S-a împușcat în piept, în casa luxoasă a familiei din California.

Foto: Profimedia

Mai multe