Cutremurător! Ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman înainte să fie înjunghiată mortal

15 martie 2019   News

În 2015, nepoata celebrului Morgan Freeman şi-a găsit sfârşitul pe o alee din Manhattan, după ce iubitul ei a înjunghiat-o cu peste 25 de lovituri de cuţit, ca urmare unei ”şedinţe de exorcism”.

De-abia la patru ani de la tragica dispariţie a E`Denei Hines, familia ei şi-a găsit liniştea, ucigaşul cu sânge rece fiind condamnat la 20 de ani de închisoare. Ce s-a întâmplat cu ea, însă, şi ultimele cuvinte ale tinerei de 33 de ani, o să-l urmărească toată viaţa pe celebrul actor, cel care a fost ca un tată pentru ea.

Potrivit unei mortore, E`Dena a luptat cu toate forţele să-l îndepărteze pe iubitul agresiv şi să-şi salveze viaţa. Din nefericire, bărbatul, pe nume Lamar Davenport, era drogat cu ”praful îngerilor”, ceea ce-i cauza halucinaţii. El credea, în acele momente, că trupul iubitei sale era posedat de un demon. ”Ieşiţi, demonilor! Vă expulzez! În numele lui Iisus Hriston, vă alung!”, a putut fi auzit bărbatul în acele momente.

E`Dena, în schimb, ţipa şi lupta pentru viaţa sa. Martora Cristina Aviles, pe atunci în vârstă de 22 de ani, îşi aminteşte că a auzit-o pe victimă rostind câteva cuvinte înainte de a-şi pierde viaţa. ”De ce faci asta?”, au fost ultimele cuvinte spuse de nepoata lui Morgan Freeman.

E`Dena era fiica lui Deena Adair, pe care Morgan Freeman a adoptat-o în timpul mariajului cu Jeanette. Actorul a crescut-o pe E`Dena ca pe o altă fiică, sprijinind-o financiar şi emoţional. Tânăra locuia cu iubitul care a ucis-o într-un apartament din New York, în valoare de 600.000 de lire sterline, pe care actorul îl cumpărase.

Mai multe