Cynthia Nixon, o heterosexuală îndrăgostită de femei?

20 iulie 2011   News

Actriţa din serialul „Sex and the City” susţine sus şi tare că nu şi-a schimbat orientarea sexuală din momentul în care a renunţat la bărbaţi pentru o femeie. Nimic nou sub soare, heterosexuale care au relaţii intime cu lesbiene

Actriţa din serialul „Sex and the City” susţine sus şi tare că nu şi-a schimbat orientarea sexuală din momentul în care a renunţat la bărbaţi pentru o femeie. Nimic nou sub soare, heterosexuale care au relaţii intime cu lesbiene se întâlnesc la tot pasul, nu-i aşa? Doar că se numesc bisexuale.

Cynthia a dat uitării idilele cu bărbaţi pe care le-a avut până de curând şi s-a implicat trup şi suflet într-o relaţie cu o femeie. Mai mult de atât, s-a logodit cu Christine Marinori, care a adus pe lume primul copil al cuplului, un băieţel pe nume Max, în februarie. Cu toate astea, actriţa nu consideră că şi-a schimbat orientarea sexuală: „Am avut relaţii cu bărbaţi toată viaţa şi nici nu mă uitam la femei. Dar atunci când m-am îndrăgostit pentru prima dată de o femeie, nu mi s-a părut ciudat deloc. A venit totul natural, nici nu simt că mi-aş fi schimbat orientarea sexuală. Sunt pur şi simplu o femeie care iubeşte o altă femeie”, a declarat vedeta.

Mai multe