Dan Bittman, prima reacţie după scandalul Revelionului de la TVR: "Mă simt mai curat ca lacrima"

6 ianuarie 2021   News

Dan Bittman a discutat în emisiunea „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, despre programul de Revelion de la TVR1, care a stârnit reacţii virulente din cauza conţinutului.

Emisiunea „Revelion la mine acas”, cu Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman şi George Tănase, a fost contestată pentru instigare la nerespectarea regulilor de protecţie anti-coronavirus.

Revelionul TVR1 rămâne cel mai discutat subiect al începutului de an. Glumele şi ironiile la adresa autorităţilor, care au impus măsuri de protecţie şi restricţii pe fondul pandemiei, au fost puse în scenă de Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman şi George Tănase. Iată cum se apără Dan Bittman după reacţiile virulente pe care le-a primit!

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Mai multe