Dan Bordeianu şi Adela Popescu, întâlnire de gradul trei

16 ianuarie 2018   News

Au fost împreună şi pe ecrane, dar şi în viaţa reală, din 2004 până în 2006. Acum s-au reîntâlnit la "Vorbeşte lumea".

Erau tineri, naivi şi frumoşi. Erau la început de drum în carieră. Şi formau, într-o vreme, cuplul de aur de la Acasă TV.

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu (29 ) şi Dan Bordeianu (40), născută pe platourile de filmare ale telenovelei “Numai iubirea”, a priit telenovelei difuzate între anii 2004 şi 2005 şi a continuat pe parcursul altor două telenovele româneşti: "Lacrimi de iubire” şi "Iubire ca în filme”. Din păcate, însă, pentru fanii lor, relaţia a încetat în 2006, când Dan Bordeianu i-a trădat încrederea Adelei, înşelând-o cu o colegă de platou.

De-atunci, fiecare a mers pe drumul său şi acum sunt amândoi căsătoriţi şi părinţi. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan, cu care are un băieţel, pe Alexandru, în timp ce Dan Bordeianu s-a căsătorit cu Teodora şi are o fetiţă, pe Maria.

Astăzi, Dan Bordeianu a fost invitat, împreună cu sora sa, Oana Sorescu, în platoul emisiunii "Vorbeşte lumea". Reîntâlnirea cu Adela Popescu l-a emoţionat vizibil, dar cei doi s-au revăzut acum din postura a doi oameni maturi, cu familii şi cu dezvăluiri haioase despre piticii lor.

Totodată, sora lui a povestit despre episodul care i-a schimbat complet viaţa, un cancer pe care a reuşit să-l învingă în urmă cu câţiva ani şi care i-a oferit şi un nou drum în viaţă, acela de instructor de tehnici de eliberare emoţională.

Vezi aici înregistrarea.

Mai multe