Dana Grecu este însărcinată

23 februarie 2018   News

Vedeta Antenei 3, care a revenit la numele de Chera, şi-a refăcut viaţa imediat după divorţ.

Anul trecut în octombrie, aflam că Dana Grecu divorţează de soţul ei, Bogdan Grecu, care avea de câţiva ani o relaţie extraconjugală cu o femeie pe nume Ioana Toma, dar cum viaţa este mereu surprinzătoare, iată că acum prezentatoarea emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3 trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii! Ajunsă la vârsta de 40 de ani,  jurnalista s-a recăsătorit la doar o lună de la divorţ cu un medic stomatolog din Piteşti, iar acum ne dă o veste la care nu ne-am fi aşteptat: este însărcinată şi va deveni mamă pentru a treia oară.

Dana Chera, pe numele ei de acum, este fericită că în curând un bebeluş va apărea în viaţa ei şi a noului ei partener de viaţă.

Invitată în emisiunea "Dincolo de aparenţe", Dana Chera a confirmat vestea: "Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt. Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta", a spus Dana Chera, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", care urmează să fie difuzată la Antena Stars, sâmbătă, de la ora 13:00.

Vedeta Antenei 3 mai are o fată şi un băiat, pe David (14) şi pe Mihaela (11), din mariajul anterior.

Mai multe