Dana şi Adrian Năstase au sărbătorit 32 de ani de mariaj FOTO

1 august 2017   News

Petrecerile continuă în familia Năstase, cu aniversarea mariajului celor doi seniori.

Dana şi Adrian Năstase formează unul dintre cele mai solide cupluri din politica românească. O frumoasă poveste de iubire, doi copii (Andrei şi Mihnea) şi nenumărate amintiri calde punctează destinul celor doi soţi: acela de a fi mereu împreună, în ciuda oricăror dificultăţi. De când s-au căsătorit, Dana şi Adrian Năstase au fost mereu împreună, la bine şi la greu. Şi iată-i ajunşi acum la cea de-a 32-a aniversare a căsătoriei lor.

Cu această ocazie, familia Năstase s-a reunit din nou, cu mic cu mare, pentru a-i felicita şi pentru a le ura să ajungă şi la nunta de diamant.

Citeşte şi:

Adrian Năstase, sărbătorit de familie

Andrei Năstase a devenit tătic!

Andrei Năstase şi-a botezat fiul FOTO & VIDEO

"Astăzi, Dana şi cu mine am sărbătorit 32 de ani de căsătorie. Alături de Andrei, Mihnea, Bianca şi Corina", a notat seniorul Năstase pe blogul personal, pe 31 iulie.

„Am doi copii frumoşi, o soţie pe care o iubesc şi care mă iubeşte. Fără ei, nu cred că aş fi putut realiza tot ceea ce am realizat şi nu cred că aş fi avut puterea de a merge mai departe în ciuda greutăţilor şi a răutăţilor”, recunoaşte Adrian Năstase pe acelaşi blog.

Adrian şi Dana Năstase, alături de cei doi fii, Andrei şi Mihnea, de nora Bianca şi de viitoarea noră, Corina.

Mai multe