Dani Oţil a ajuns "În gura presei". Ce comentarii a făcut Mircea Badea despre poza controversată a matinalului de la Neatza cu iubita

4 ianuarie 2021   News

Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu au atras atenţia de Anul Nou. Au pozat într-o ipostază controversată, fanii au reacţionat, la fel şi moderatorii emisiunilor de televiziune. 

Prezentatorul de la Antena 1 şi iubita sa, Gabriela Pisacariu, au plecat din România înainte de Anul Nou. Au ales o destinaţie exotică, la mii de kilometri distanţă de România. S-au bucurat de soare, de plajă, unul de altul şi au făcut cele mai...neaşteptate poze. Gabriela Prisacariu a dat startul. A îmbrăcat un costum roşu, extrem de sexy. L-a avut şi pe Dani Oţil aproape, prezentatorul i-a acoperit unul dintre sâni cu mâna lui. 

Mulţi s-au arătat încântaţi să îi vadă în aşa ipostază, alţii i-au criticat. Imediat a venit răspunsul lui Dani Oţil. El şi iubita au făcut schimb de costume de baie. 

Prezentatorul de la Antena 1 a fost luat la rost de Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3. 

"Eu sunt curios cine le-a făcut poza?! Au rugat pe cineva? Au stat în poziţia aia mai mult timp? Au întrebat dacă e cadrul bun sau cum s-a procedat?", a spus realizatorul de la Antena 3.

Dani i-a dat lui Mircea Badea răspunsul şi a explicat că nu a fost o a treia persoană prezentă, ci a folosit un trepied. „Acesta este un răspuns la întrebarea lui Mircea Badea. Îi răspund pentru că nu mă aşteptam să ajung la „În gura presei” şi pentru că îl apreciez. Răspunsul e unul simplu. Am un trepied mic pe care îl iau după mine peste tot. Încape uşor în bagaje. Asta e una dintre glumele mele preferate, dar mie nu poza originală mi-a plăcut mai mult. Cealaltă e preferata mea”.

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe