Daniel Coman (TVR): „Va fi primul Paşte fără tata şi primul cu băieţelul meu, Tudor!”

27 aprilie 2019   News

Pentru prezentatorul matinalului de la TVR 1, aceste sărbători vin cu sentimente amestecate. Iată şi motivul.

Daniel Coman tocmai şi-a mărit gaşca de acasă cu un băieţel, venit pe lume pe 15 martie şi botezat Tudor. Un mare motiv de bucurie şi un prilej în plus de-a aştepta cu nerăbdare acest Paşte, care cu siguranţă va fi altfel decât toate sărbătorile de până acum.

"În urmă cu câţiva ani, când Paştele a coincis cu 1 mai, redacţia m-a trimis în Vama Veche, să transmit cum se petrec sărbătorile acolo. Ca să fim împreună, mama, tata şi soţia mea şi-au luat cazare şi au venit cu mine. Chiar dacă am lucrat în zilele alea, chiar dacă nu eram acasă, a fost un Paşte pe care nu o să îl uit niciodată. Pentru că l-am petrecut împreună, cu toţii."

E-adevărat că la început de 2019 Daniel Coman a devenit tătic, dar totodată resimte lipsa propriului tată.

"Anul acesta va fi primul Paşte făra tata. Şi primul pentru Tudor, băiatul meu, care tocmai a împlinit o lună. E un Paşte cu sentimente amestecate. Bucurie cu tristeţe şi dor. Dar e un Paşte pe care îl voi petrece tot cu familia. Şi chiar dacă sună banal pentru mulţi, am învăţat să preţuiesc fiecare dintre momentele în care pot fi cu cei dragi. Şi asta îi sfătuiesc şi pe telespectatorii noştri: să se bucure de tot ce iubesc."

Mai multe