Daniel Craig, de nerecunoscut cu noul look: ce pregăteşte starul?

1 septembrie 2016   News

Fostul James Bond a revenit în atenţia presei odată cu filmările pentru un nou film în care joacă, “Logan Lucky”, datorită înfăţişării sale total schimbate faţă de cea cu care ne obişnuise. Actorul de 48 de ani a fost surprins de paparazzi arătând de nerecunoscut, cu totul lipsit de glamourul rolului care l-a consacrat.

În haine de deţinut, cu părul decolorat, de un blond platinat, şi plin de tatuaje, Daniel Craig e departe de James Bond-ul la costumul impecabil cu care toată lumea se obişnuise să-l asocieze. În noul film, în care joacă alături de Adam Driver şi Riley Keough surprinşi şi ei în fotografii, britanicul are un rol cu totul diferit de cele anterioare – cel de bad boy pus pe scandal. Filmările peliculei au loc în Atlanta, iar premiera va avea loc în octombrie, anul viitor.

Aici, cu Adam Driver, în haine de deţinut

Cât despre poveste, care se anunţă a fi o comedie, e vorba despre doi fraţi care pun la cale un jaf în timpul unei curse de maşini Nascar. Printre actori se mai numără Seth MacFarlane, Katherine Heigh, Hilary Swank. De asemenea, celebrul regizor Steven Soderbergh este responsabil de proiect, deşi s-a pensionat.

FOTO HEPTA

Mai multe