Daniel Day-Lewis s-a despărţit de Isabelle Adjani prin fax. Actriţa era însărcinată cu copilul lui!

1 ianuarie 2022   News

Nu numai că faimosul actor i-a dat papucii iubitei sale în cel mai neelegant mod cu putinţă, însă a făcut-o în cel mai nepotrivit moment, după care a continuat să se comporte urât cu ea.

“I-am spus că eram însărcinată… şi nu ne-am mai văzut niciodată după aceea”, a dezvăluit Adjani pentru The Mail, în 1996. “Nu mi-a spus niciodată că totul s-a terminat între noi.” Şi nu numai că se despărţise de ea prin fax!

Isabelle susţine că Day-Lewis a cerut să fie prezent la naşterea fiului lor, Gabriel Kane, însă n-a ajuns să-l vadă pe acesta în momentul în care a văzut pentru prima dată lumina zilei. Mai mult, actorul a informat-o pe fosta lui iubită, prin Fedex, că se însoară cu altcineva. Când l-a sunat ca să-l felicite pe Daniel şi pe iubita lui de-atunci, Deya Picahardo, actriţa a avut parte de alt şoc.  

"Deya a răspuns la telefon. Am întrebat-o dacă pot vorbi cu Daniel, din moment ce de-abia primisem scrisoarea în care mă informase despre nuntă, pentru că voiam să-i felicit pe amândoi… Atunci mi-am dat seama că totul era un şoc teribil pentru ea, care nu era logodnica lui… Habar n-avea despre ce vorbeam!...", a continuat Adjani să povestească.

Day-Lewis nici măcar nu s-a obosit să nege acuzaţiile pe care Isabelle i le-a adus, în momentul în care a fost întrebat despre despărţirea lor. Câştigătorul Oscarului a recunoscut că tot ce povestise Adjani presei îl făceau să se simtă îngrozitor.

“La acea vreme, ştiam prea bine care-mi erau responsabilităţile şi felul în care eşuasem în faţa mea şi a persoanelor la care ţineam”, a declarat el pentru The Guardian, adăugând că detaliile despre despărţirea de Adjani s-au făcut să pară că ar fi diavolul în persoană. “Realitatea era destul de complicată oricum…”, a conchis acesta.

Foto - Profimedia

Mai multe