Daniela Crudu, şedinţă foto super sexy în Madagascar

9 septembrie 2018   News

În ciuda dificultăţilor din competiţie, concurenţii din ”Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera în această toamnă la Antena 1, încearcă să se bucure şi de frumuseţile din Madagascar.

Daniela Crudu, în Madagascar

Indiferent că lupta pentru „Teritoriu” îi duce pe într-o vilă de lux, într-un sat tradiţional sau pe o insulă pustie, concurenţii din „Ultimul Trib” încearcă să îmbrăţişeze cultura locală şi să se bucure de frumuseţile naturale care îi înconjoară în exotica insulă africană. Iar de cele mai multe ori oceanul şi plaja, care sunt mereu la doi paşi, sunt atracţiile principale.

Aşa se face că, după jocuri extrem de dificile, Lemurii, Crocodilii şi Cameleonii îşi încheie de multe ori ziua pe malul apei, iar în una dintre zile, Daniela Crudu nu a putut rata ocazia de a marca experienţa sa în Madagascar cu o mică şedinţă foto ad-hoc.

„Nu avem nimic aici, dar în acelaşi timp mă bucur de tot ceea ce trăiesc, vă promit că o să vedeţi o altă Cruduţa în această emisiune, ce nu aţi mai întâlnit! M-am redescoperit şi sper să vă placă, să fiţi mândri de mine”, a spus Daniela Crudu.

Mai multe