David Arquette, rănit într-un accident rutier

5 martie 2011   News

Actorul conducea un Cadillac, cu care a lovit frontal un SUV, după ce a virat pe contrasens, încercând să ocolească autovehiculul din faţa lui, care frânase brusc. Accidentul s-a petrecut ieri în Los Angeles

Actorul conducea un Cadillac, cu care a lovit frontal un SUV, după ce a virat pe contrasens, încercând să ocolească autovehiculul din faţa lui, care frânase brusc.

Accidentul s-a petrecut ieri în Los Angeles, iar ambulanţa sosită la faţa locului l-a găsit pe David plin de sânge, întins pe un spaţiu verde din apropiere. După ce a fost transportat de urgenţă la spital, purtătorul lui de cuvânt a declarat pentru Fox News Channel că actorul „este într-o stare bună şi primeşte îngrijirea cuvenită”. La momentul petrecerii accidentului, David se îndrepta spre Aeroportul Burbank, de unde urma să ia un avion privat spre Las Vegas, pentru a participa la o petrecere găzduită de Kim Kardashian. Starul a părăsit Clinica Betty Ford din California chiar la sfârşitul lunii ianuarie, după patru săptămâni de tratament împotriva dependenţei de alcool.

Foto: Northfoto

Mai multe