David Beckham, apariţie de excepţie la premiera filmului său, alături de fiul Brooklyn

11 mai 2017   News

David şi-a făcut debutul în cinematografie în rolul lui Trigger şi ieri a participat la premiera europeană a primului său film, King Arthur: Legend of The Sword, în Londra. Apariţia sa pe covorul roşu a fost una impecabilă, alături de co-starul Chris Hunnam şi fiul cel mare al lui David, Brooklyn.

David şi Brooklyn au ieşit în evidenţă prin ţinutele îndrăzneţe.

David a păşit graţios pe covorul roşu de la evenimentul la care a fost în centrul atenţiei, deşi nu a jucat rolul principal în film. Fostul fotbalist, în vârstă de 42 de ani, a purtat un superb costum crem, asortat la o pereche de pantofi casual în nuanţa caramelului. David a fost sprijinit de fiul său Brooklyn (18) şi de vedeta filmului, Charlie Hunnam, în vârstă de 37 de ani, alături de care, de altfel, s-a şi fotografiat în diverse ipostaze. Aranjat în detaliu, fostul fotbalist a ales să poarte nasturii de la cămaşa lila descheiaţi, lăsând gulerul să-i dezvăluie tatuajele de pe gât.

Charlie şi David au fost îmbrăcaţi amândoi la costum, unul elegant, celălalt casual.

Şi Bookyln Beckham a fost la înălţimea aşteptărilor, optând pentru o ţinută casual, pantalonii kaki fiind o alegere destul de ciudată. Look-ul a fost unul old british, inspirat din uniformele militarilor. Un plus a dat tricoul alb şi bocancii negri. Spre deosebire de cei doi, Charlie Hunnam a ales ceva mai clasic, un costum din trei piese, gri cu dungi, format din pantaloni, sacou şi vestă, pe care l-a accesorizat cu celebrul lanţ de ceas şi o cravată cu accente de kaki.

Foto: Hepta

Mai multe