David Beckham, cel mai bun tată-vedetă

6 aprilie 2015   News

Dacă nu ar fi avut o profesie propriu-zisă şi ocupaţia de tătic s-ar remunera, atunci David Beckham ar fi şi mai bogat decât este acum. Asta pentru că, de curând, fostul fotbalist a fost desemnat cel mai bun tătic din

Dacă nu ar fi avut o profesie propriu-zisă şi ocupaţia de tătic s-ar remunera, atunci David Beckham ar fi şi mai bogat decât este acum. Asta pentru că, de curând, fostul fotbalist a fost desemnat cel mai bun tătic din Marea Britanie.

Tatăl a trei băieţi şi al unei fetiţe, David Beckham a fost votat de către britanici ca fiind cel mai bun tată-vedetă, în cadrul unui sondaj realizat de muzeul londonez Ripley`s Believe it or Not, informează presa britanică.

David Beckham este căsătorit cu Victoria Beckham, fostă componentă a trupei Spice Girls, devenită ulterior designer de modă.

Pe locul doi în acest clasament al celor mai buni tătici-vedete s-a clasat rockerul Ozzy Osbourne. Locul trei i-a revenit prezentatorului de televiziune Jonathan Ross. Urmându-i pe aceştia, mogului de televiziune Simion Cowell s-a situat pe locul patru, iar cântăreţul Peter Andre pe locul cinci.

Iar versiunea feminină a acestui top le include pe prezentatoarea Holly Willoughby (1), Sharon Osbourne (2), Nicole Kidman (3), Madonna (4), şi pe Victoria Beckham (5).

Sursă foto: Hepta / Getty

Mai multe