David Beckham, mutilat. Şi-a şocat fanii cu această fotografie

29 martie 2017   News

A fost unul dintre cei mai tari, mai curtaţi şi mai frumoşi fotbalişti şi a ştiut mereu să profite de imaginea sa de bărbat bine pentru a-şi umple conturile considerabil. A fost imaginea a numeroase case de modă şi a apărut în o mulţime de reclame. Dar ultima fotografie cu Beckham i-a îngrozit pe fanii acestuia.

În vârstă de 41 de ani, fostul star de la Manchester United a apărut într-o fotografie odioasă, fiind de nerecunoscut, cu cicatrici pe faţă, riduri, iar zâmbetul care a fermecat o mulţime de femei a fost înlocuit cu unul desprins din filmele de groază. Din fericire, David nu a păţit nimic, ci a suferit on transformare peste noapte pentru noul său rol din viitorul film Regele Arthur.

Fiind aproape de nerecunoscut, tatăl a patru copii, Beckham a provocat ceva spaimă în rândul celor 34,5 milioane de fani de pe reţeaua de socializare. Transformarea spectaculoasă o vom putea vedea în filmul regizat de Guy Ritchie, care va apărea în cinematografe în cursul acestui an, cu  Charlie Hunnam în rolul principal, interpretându-l pe regelui Arthur.

Foto: Instagram

Mai multe