"David Copperfield m-a agresat sexual când aveam 17 ani!"

25 ianuarie 2018   News

Asta susţine Brittney Lewis, fost model, care îl adaugă astfel pe celebrul magician pe infama listă a celor acuzaţi în mişcarea #metoo

Culmea este că mărturisirea de ieri a lui Brittney a venit chiar la câteva ore după ce Copperfield a făcut o postare pe Twitter despre mişcarea #metoo, spunând că în trecut a fost şi el acuzat pe nedrept. "Imaginaţi-vă cum e să crezi în această mişcare, dar să şi fi fost, în acelaşi timp, acuzat pe nedrept în trecut. Să fie răscolită viaţa ta şi a familiei tale. Vreme de trei ani, cu sute de articole pornite de la o acuzţie falsă, investigată de FBI, până când acuzatoarea a fost prinsă de autorităţi făcând acelaşi gen de acuzaţie despre alt bărbat", a scris David. Acum, coincidenţa e prea mare. Fie David ştia ce i se pregăteşte şi s-a grăbit să posteze acest mesaj... Fie Brittney a ieşit public cu mărturisirea, supărată fiind de postarea lui.

Cert este că ieri, femeia a povestit pentru emisiunea online The Wrap că în 1988, David Copperfield a drogat-o şi agresat-o sexual. Brittney participase în Atami, Japonia, la un concurs de modelling, David fiind în juriu. Aşa au făcut schimb de numere de telefon, el oferindu-se s-o ducă cu avionul privat la unul dintre show-urile lui din California. Cum la acea vreme ea era minoră, Brittney susţine că David, pe atunci în vârstă de 32 de ani, i-ar fi cerut permisiunea bunicii ei. Astfel, Brittney a ajuns să fie cazată de el la un hotel din California - David aflându-se în camera alăturată. Seara a continuat într-un bar, unde Brittney susţine că l-a văzut pe David punându-i ceva în băutură... Oare de ce a băut, atunci?!

"Îmi amintesc că în camera de hotel m-a dezbrăcat. M-a sărutat pe faţă, apoi a coborât cu săruturile pe trupul meu, iar eu am leşinat", a mai povestit Brittney, adăugând că dimineaţa, David a ţinut să-i spună că nu s-a întâmplat nimic, fiindcă ea era minoră. "Nu am găsit urme de spermă, dar poate că purtase prezervativ", a mai precizat ea, spunând că apoi David a forţat-o să semneze un contract de confidenţialitate. Brittney susţine că a mai povestit ce i s-a întâmplat chiar în timpul investigaţiei din 2007, când o femeie din Seattle l-a acuzat pe iluzionist că a agresat-o sexual - dar că atunci nimeni nu i-a acordat atenţie. "Am dat o declaraţie la FBI, dar apoi nu m-a mai contactat nimeni", a specificat ea, spunând că nu e interesată acum să-l dea în judecată pe magician. Purtătorul de cuvânt al lui Copperfield nu a comentat în niciun fel acuzaţiile până acum.

Foto: Getty

Mai multe