David şi Victoria Beckham spulberă toate zvonurile despre divorţ. Au fost surprinşi mai tandri ca oricând FOTO

29 august 2019   News

Cine spune că mariajul lor e deja încheiat? Iată instantaneele care contrazic orice bârfă.

David (44) şi Victoria Beckham (45) nu sunt genul de persoane care să-şi manifeste afecţiunea în public. Şi poate tocmai de aceea atitudinea lor sobră a alimentat zvonurile cu privire la despărţirea lor.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi în cele mai tandre ipostaze, în timp ce-şi petreceau vacanţa în sudul Franţei, pe iahtul de lux lui Elton John. Cele trei staruri s-au bucurat de câteva zile relaxate în largul coastei oraşului Monaco, având cu ei şi copiii. Astfel, Romeo (16), Cruz (14) şi Harper Beckham (8) s-au distrat din plin cu copiii lui Elton John, Zachary (8) şi Elijah (6).

Şi, de departe, David a fost cel mai dezinvolt, intrând cu uşurinţă în jocul celor mici, dar arătându-şi şi afecţiunea faţă de soţia sa. Punctul culminant surprins de paparazzi a fost un sărut între cei doi, care infirmă o dată în plus zvonurile privitoare la divorţul lor.

La rândul lor, Elton John (72) şi partenerul său de viaţă, David Furnish (56), nu doar că par a fi gazdele ideale, dar nici nu dau semne că mariajul lor atipic s-ar destrăma.

FOTO: Profimedia

Mai multe