De când n-a mai făcut sex Kim Kardashian cu Kanye West?

14 decembrie 2015   News

Veţi spune că e o întrebare maliţioasă, având în vedere că doamna West tocmai a născut al doilea copil. Dar este o discuţie lansată tocmai de Kim, care la prima sarcină s-a lăudat că a fost în mare formă

Kim şi Kanye sunt încă în perioada de abstinenţă

În schimb, de data asta, s-a plâns încontinuu. Într-adevăr, cât timp a fost însărcinată cu North West, Kim nu s-a putut abţine să nu se laude cu libidoul ei crescut şi cu faptul că face mult sex cu soţul ei chiar şi pe perioada sarcinii. Lucru care nu s-a repetat la cea de-a doua sarcină... "De data aceasta, Kim nu s-a mai simţit confortabil în pielea ei cât a fost gravidă. A fost o sarcină grea, s-a îngrăşat mult şi s-a simţit deprimată!", a declarat un apropiat al cupullui.

Nu degeaba Kardashian a numit-o cea mai grea şi urâtă perioadă din viaţa ei. Iar dacă la începutul sarcinii, şi-a mai făcut selfie-uri dezbrăcată, ulterior a renunţat. "A speriat-o ideea de a se expune sub ochii lui Kanye complet dezbrăcată cu atâtea kilograme în plus şi cu retenţie de apă. Tocmai de-asta a spus stop şi sexului." Şi poate tocmai de-asta copilul se numeşte Saint West. Starea de curăţenie trupească atrage după sine idei de-a boteza copilul precum "Sfântul", nu-i aşa, Kim? "Nu s-au certat din cauza faptului că n-au mai făcut sex, dar Kanye s-a simţit foarte frustrat", a comentat aceeaşi sursă, care apreciază că sunt vreo trei luni de când Kanye nu şi-a mai atins soţia.

Foto: WENN

Mai multe