De ce a folosit Kim o mamă-surogat pentru bebeluşul nr. 4 şi cine este ea?

13 mai 2019   News

Joi noapte, cel de-al patrule copil al cuplului Kanye West – Kim Kardashian, un băiat, a venit pe lume. Cine l-a purtat în pântece?

Ca şi-n cazul micuţei Chicago, bebeluşul nr. 4 al cuplului a fost adus pe lume graţie unei mame –surogat, angajată de fericitul cuplu. Cei doi au luat această decizie după ce Kim a fost sfătuită de medici să nu mai rămână însărcinată, existând riscuri să-şi piardă viaţa.

Ei bine, deşi mulţi se aşteptau ca şi acest bebeluş să fie purtat în pântece de Lorena, prima mamă surogat la care a apelat cuplul, aceasta n-a fost disponibilă în perioada dorită. La puţin timp după ce a adus-o pe lume pe Chicago, al treilea copil al cuplului, Lorena a rămas însărcinată cu propriul copil.

De aceea, Kim şi Kanye au fost nevoiţi să găsească o altă mamă-surogat pentru bebeluşul nr. 4. Ceea ce au şi făcut! Momentan, nu se cunoaşte identitatea femeii care le-a purtat băieţelul în pântece. Se ştie doar că aceasta se simte bine după naştere şi că bebeluşul nr. 4 al cuplului seamănă perfect cu surioara lui, Chicago, în vârstă de doar un an.

Amintim că cei doi părinţi au patru copii acum: două fetiţe şi doi băieţei. Primul născut e fetiţa North West, care a fost urmată de băieţeul Saint West, ambii născuţi de Kim, apoi fetiţa Chicago şi băieţelul al cărui nume nu-l ştim momentan. Kim a dezvăluit, însă, că acesta nu va purta un nume ce indică un punct cardinal ori un oraş, precum ceilalţi trei copii ai ei.

Mai multe