De ce a purtat Melania Trump o singură mănuşă la un eveniment recent? Ce a vrut să transmită

7 februarie 2019   News

E una dintre cele mai urmărite persoane din lume, iar, în ultima vreme, s-a tot folosit de stilul ei vestimentar pentru a trimite diverse mesaje. Recent, ea a apărut în public purtând o singură mănuşă. Ce voia să spună?

S-a folosit de o jacketă army pentru a spune presei din întreaga lume că nu-i pasă de criticile la adresa ei, de mănuşile roşii pentru a se poziţiona împotriva sexismului şi lista poate continua. Aşa că nu e de mirare că decizia ei de a purta o singură mănuşă, la un eveniment important, a creat isterie în rândul fanilor internauţi.

Dar ce a vrut să transmită Melania? Unii internauţi au luat-o în derâs pe prima-doamnă a Americii, spunând că e vorba de un tribut pentru Michael Jackson. Însă, adevărul este că, cel mai probabil, a vrut să dea mâna cu diverse persoane şi i s-a părut nepoliticos s-o facă cu mănuşa. Cert e că gestul său a distrat atenţia de la soţul ei care tocmai ce ţinea un discurs important. În cele din urmă, până la finele evenimentului, Melania şi-a scos mănuşa.

Mai multe