De ce a renunţat Priscilla Presley la relaţia cu Robert Kardashian. Ce i-a spus fosta soţie a lui Elvis înainte de separare

24 septembrie 2020   News

Robert Kardashian este bine cunoscut ca primul soţ al lui Kris Jenner şi tatăl a patru dintre copiii ei.

S-au căsătorit în 1978 şi au fost împreună mai bine de două decenii. Dar, înainte ca Robert să-şi întemeieze o familie cu Kris, în viaţa lui a existat o altă femeie: fosta soţie a lui Elvis Presley, Priscilla. Cei doi se plăceau mult, dar relaţia nu a funcţionat.

Când Robert şi Priscilla s-au întâlnit, el se despărţise de Kris, iar ea divorţase de curând de Elvis şi locuia  alături de Lisa Marie, care avea 7 ani pe atunci.

Conform cărţii lui Jerry Oppenheimer, The Kardashians: An American Drama, Robert şi Priscilla s-au plăcut foarte mult. Ba mai mult, Robert a prezentat-o pe Priscila şi prietenilor săi, iar ei au descris-o ca pe o femeie dulce.

La rândul ei Priscila era atrasă de „personalitatea magnetică” a lui Robert. Era amuzant, simpatic şi fermecător, dar nu le era sortit să fie împreună, pentru că Elvis le stătea în cale. Robert şi Priscilla s-au întâlnit timp de un an, apoi s-au despărţit. Elvis era, după unele relatări, obsedat  de control şi a încerca tot timpul să o împiedice pe Priscilla să se vadă cu cineva după divorţ, susţinând că este pentru binele fiicei lor.

 Conform cărţii lui Oppenheimer, Priscilla i-a spus lui Robert:„Nu mă voi căsători cu nimeni până nu moare Elvis”.

Viaţa după despărţire

După separare, Robert s-a reîntors la Kris, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Au avut patru copii împreună. Cuplul a divorţat în 1991, iar Robert a mai bifat două mariaje înainte să moară de cancer în 2003.

Priscilla şi-a ţinut promisiunea şi nu s-a recăsătorit niciodată, deşi a avut o relaţie de lungă durată, din 1984 până în 2006, cu omul de afaceri Marco Garibaldi. Cei doi au avut împreună un băiat.

Practic, Elvis ne-a făcut să îi cunoaştem pe Kardashieni. Şi nici nu ştim dacă este bine sau rău!

Mai multe