De ce crede Glenn Close că nu şi-a întâlnit marea dragoste. Actriţa face mărturisiri dureroase

25 mai 2021   News

Şi-a petrecut copilăria într-un cult religios, iar asta a traumatizat-o pe viaţă. Glenn Close crece că acesta este şi motivul pentru care nu a reuşit să îşi găsească un partener potrivit sufletului ei.

 "Din cauza efectelor devastatoare, emoţionale şi psihologice, induse de acel cult, nu am avut succes în relaţiile mele şi în a-mi găsi un partener permanent, iar mie îmi pare foarte rău pentru acest lucru", a mărturisit actriţa în serialul documentar produs de Oprah Winfrey şi prinţul Harry, potrivit People.

"Este uimitor cum ceva prin care ai trecut la o vârstă atât de fragedă a vieţii tale are în continuare un potenţial atât de distructiv. Cred că asta este o traumă din copilărie. Sunt traumatizată psihologic", a adăugat ea.

Actriţa a vorbit şi despre lupta cu bolile mintale pe care o duce sora ei, Jessie Close, care a ajuns într-un spital psihiatric şi a fost diagnosticată cu tulburare bipolară şi tendinţe psihotice.

"După cum îmi amintesc, copiii ei erau deja în maşină, iar ea a venit la mine pe aleea din faţa casei şi mi-a spus: 'Am nevoie de ajutor. Nu mă pot opri să nu mă gândesc la sinucidere'. Pentru mine, a fost un şoc", a dezvăluit artista.

Mai multe