De ce n-a fost Jennifer Aniston alături de soţul ei la Globurile de Aur

10 ianuarie 2017   News

Justin a fost unul dintre cei care au prezentat în timpul celei de-a 74-a ediţie a Globurilor de Aur, aşa că ne-am fi aşteptat ca soţia sa, actriţa Jennifer Aniston, să se numere printre cei prezenţi în sală, măcar pentru a-l susţine, dacă nu pentru a se bucura de show.

Aniston îl aştepta, acasă, în pijamele, pe Justin

Ei bine, nu asta s-a întâmplat. Jen a preferat să nu se prezinte la aceste premii. Motivul? A stat acasă, în reşedinţa cuplului, unde a invitat şi alţi prieteni pentru a se bucura show-ul transmis live.

De unde ştim? Chiar de la Justin Theroux, care a mărturisit, în timpul unui interviu, că se grăbeşte să ajungă acasă pentru a urmări restul ceremoniei, în pijmale, alături de soţie şi de prieteni de-ai lor. ”De fapt, eu încerc să ajung cât mai repede acasă. Eram la un pas de a renunţa la acest interviu, căci fata mea şi alţi prieteni mă aşteaptă, în pijamale, să urmărim sfârşitul acestor premii împreună”, a declarat, jovial, celebrul actor.

Justin şi Anna pe scena Globurilor de Aur

Justin a mai povestit şi că e prima oară când vine la aceste premii fără să pozeze şi să defileze pe covorul roşu. ”E prima oară când am venit la aceste premii şi n-am păşit pe covorul roşu”, a mărturisit acesta, menţionând că a venit doar pentru momentul în care a prezentat alături de Anna Kendrick un câştigător.

foto: arhivă, getty images

Mai multe