De ce nu vor divorţa niciodată Will Smith şi Jada Pinkett-Smith?

15 iunie 2018   News

În delungul celor 21 de ani de căsnicie, presa internaţională a titrat de nenumărate ori că mariajul dintre Will Smith şi Jada Pinkett-Smith ar fi pe butuci. Şi tot de atâta ori, Jada şi Will au dezminţit zvonurile şi şi-au declarat iubirea unul faţă de celălalt. Ce-i face, aşadar, să rămână împreună, într-un peisajul hollywoodian care dezminte tot mai mult ideea iubirii eterne?

Familia Smith: Trey, Willow, Jaden, Jada şi Will Smith.

Ei bine, răspunsurile au venit tocmai de la soţia actorului Will Smith, Jada, care a declarat public că ea şi soţul ei nu se vor despărţi niciodată, din simplul motiv că sunt o familie şi că au un ”parteneriat special”. ”Uite care e treaba cu mine şi cu Will: suntem o familie, care nu va niciodată destrămată. Pur şi simpu nu se va întâmpla. Niciodată”, a declarat Jada, zilele trecute.

Will Smith şi Jada Pinkett Smith sunt căsătoriţi de 21 ani

”Da, pentru că suntem o familie. La sfârşitul zilei, eu şi Will suntem o familie şi am de gând să mă ţin după el toată viaţa”, a mai declarat joviala actriţă, care are doi copii cu celebrul actor, Willow şi Jaden Smith. Celebrul actor mai are un fiu, Trey, dintr-un mariaj anterior. Trey are o relaţie minunată cu Jada Pinkett-Smith, pe care o vede drept mama vitregă perfectă. Chiar fosta soţie a lui Will Smith crede asta: ”Fiul meu nu putea avea o mamă vitregă mai bună decât tine. Mulţumesc că-l iubeşti”, i-a declarat prima nevastă a lui Will Smith, în direct, Jadei.

Mai multe