De ce poartă mască în public fiica lui Ben Affleck. Violet a deslușit misterul cu un discurs înflăcărat

10 iulie 2024   News

Pandemia s-a sfârșit, însă fiica cea mare a lui Ben Affleck și a lui Jennifer Garner nu renunță la protecția facială. De ce? Ei bine, mulți s-au întrebat, întrucât merge la evenimente publice cu mască.

Violet Affleck a dezvăluit de ce poartă încă mască facială într-un discurs înflăcărat pe care l-a ținut marți, 9 iulie.

Fiica în vârstă de 18 ani a lui Jennifer Garner și a lui Ben Affleck a participat la o reuniune a Consiliului local de Supraveghere din LA unde și-a spus părerea în legătură cu motivul pentru care susține necesitatea purtării protecției faciale în unitățile guvernamentale.

„Am contractat o afecțiune post-virală în 2019”, a dezvăluit adolescenta. „Sunt în regulă acum, dar am văzut clar că medicina nu are întotdeauna răspunsuri la consecințele chiar și a unor virusuri minore. Pandemia COVID-19 a evidențiat acest lucru și mai mult.”

Violet a fost invitată în urmă cu câteva luni și la Casa Albă, alături de mama sa.

Mulți văd apariția tinerei ca pe o bizarerie, întrucât pare că nu dorește deloc să-și mai antreneze sistemul imunitar. Ca japonezii, alege să mențină constant masca în public.

„Una din 10 infecții respiratorii duce la COVID de lungă durată, care este o boală neurologică [și] cardiovasculară devastatoare, ce poate elimina capacitatea oamenilor de a lucra, de a se mișca, de a vedea și chiar de a gândi”, a continuat Violet Affleck. „Pentru a face față lungii crize ale COVID, cer disponibilitatea măștilor, filtrarea aerului și lumina UVC în facilitățile guvernamentale, inclusiv închisorile și centrele de detenție, și obligativitatea măștilor în unitățile medicale publice.

Trebuie să extindem disponibilitatea de teste gratuite de înaltă calitate și tratament și, cel mai important, e nevoie să ne opunem înlăturării măștilor. Unii susțin că nu ne mențin mai în siguranță, că îi fac pe unii membri ai comunității noastre vulnerabili. Avem nevoie să protejăm Los Angeles împreună. Mulțumesc.", a spus Violet, cu convingere.

Potrivit Clinicii Mayo, „Long Covid” poate apărea după contractarea bolii. Simptomele pot dura luni de zile și includ adesea oboseală, letargie, pierderea memoriei, lipsa concentrării și epuizarea.

Foto: Profimedia

Mai multe