De ce şi-a anulat Céline  Dion toate concertele?

14 august 2014   News

Celebra artistă de 46 de ani a fost nevoită, recent, să amâne activităţile rezidenţei sale în Las Vegas, dar şi turneul în Asia şi mai toate concertele programate, pe termen nedefinit, date fiind situaţia agravată de sănătate a familiei sale.

Citeşte şi:

Soţul lui Céline Dion, operat de cancer la gât

René Angélil, soţul ei de 72 de ani, a suferit de cancer de gât şi, chiar în decembrie anul trecut, i s-a extirpat o tumoră, fiind nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

Boala a provocat „o perioadă foarte grea şi stresantă“ pentru amândoi: Céline a trebuit să îl îngrijească pe soţul ei bolnav. „Vreau să-mi dedic fiecare dram de putere şi energie vindecării soţului meu, dar pentru a face asta, este important să îi acord timp lui şi copiilor noştri“, a declarat ea pentru revista „People“.

Chiar şi cântăreaţa suferea acum de o inflamaţie la nivelul muşchilor gâtului şi a cerut scuze fanilor ei, mulţumindu-le pentru înţelegerea situaţiei şi pentru susţinere. Ea şi René sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au trei copii: René-Charles (13) şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de trei ani şi jumătate.

FOTO WENN

Mai multe