De ce slăbise Petrică Mîţu Stoian 24 de kilograme: "Acest şoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare"

8 noiembrie 2021   News

Petrică Mîţu Stoian a slăbit enorm atunci când unul dintre oamenii care îl ajutaseră în carieră s-a stins brusc. Artistul nu a mai putut să mănânce şi a scăpat de câteva kilograme bune în momentul în care soţia impresarului său a pierdut lupta cu viaţa.

„Am slăbit din cauza unui şoc. Este vorba de soţia impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea şi care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit. M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest şoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, dar am slăbit brusc peste 20 şi ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, spunea Petrică Mîţu Stoian la Pro TV.

„M-am pensionat, am o pensie frumoasă, dar continui să-mi duc activitatea mai departe. S-a scris că m-am retras pentru că mi-am făcut o căpşunărie, dar nu a fost aşa. Eu continui să cânt! Am cotizat la stat 42 de ani, iar acum vreau să am şi eu o pensie.

Este o pensie bună şi sunt mulţumit. Am lucrat anterior în siderurgie, nu am fost mereu pe scenă. Am avut grupa I de risc şi am ieşit bine. Sunt un pensionar fericit şi încă talentat”, declara Petrică Mâţu Stoian.

Mai multe