De la rebel, la bărbat adevărat. Cum s-a schimbat fiul lui Michael Douglas după 7 ani de închisoare

22 august 2017   News

Anul trecut, Michael Douglas primea o veste extraordinară - fiul său cel mare, Cameron, ieşea din închisoare, după 7 ani petrecuţi în spatele gratiilor. El a fost oaia neagră a familiei, băiatul de 38 de ani al actorului cu fosta soţie, Diandra Luker. De curând, acelaşi copil i-a făcut o surprinsă, de data aceasta una plăcută. Cameron îl face bunic pe tată său, Michael, el şi iubita sa, Viviane Thibes, aşteptând primul lor copil.

Şi e drept că anii petrecuţi departe de familie, în spatele gratiilor, şi-au pus amprenta pe odrasla lui Douglas care s-a transformat într-un bărbat în toată regula. Viaţa sa s-a schimbat radical, la fel şi înfăţişarea şi nu e de mirare că seamănă izbitor de mult ce celebrul său tată.

Este în mod evident într-o formă de invidiat şi asta au surprins şi paparazzi, când Cameron ieşise la alergat fără tricou pe el, lăsându-şi la vedere muşchii acoperiţi de o mulţime de tatuaje.

Este copia fidelă a tatălui său.

Viaţa în închisoare nu a fost deloc uşoară pentru el şi a decis să-şi imprime pielea cu desene ink. A făcut puşcărie din cauza drogurilor, iar acum a ales o altă cale, una sănătoasă. În 2009 a primit o sentinţă de cinci ani pentru deţinerea şi vânzarea de droguri, sentinţă care s-a extins cu încă doi ani atunci când a recunoscut că a adus droguri  în închisoare.

Aşa arăta înainte să facă închisoare, în 2009, fotografiat alături de Michael Douglas.

Foto: Instagram, Arhiva OK, Splash

Mai multe