De la ţinutele de doliu de la Londra, Carmen Iohannis a trecut la alb, în America

24 septembrie 2022   News

De la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, cuplul Iohannis a zburat la New York şi San Francisco, unde s-a reîntâlnit cu familia Biden, cu ocazia reuniunii ONU.

După sobrietatea momentelor din capitala Marii Britanii, unde toţi liderii lumii şi capetele încoronate de pe întreg globul s-au reunit la înmormântarea fostei suverane Elisabeta a II-a, preşedintele României şi soţia sa au zburat peste Ocean, la New York, unde Klaus Iohannis era aşteptat la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a ONU şi la summit-ul Global Food Security.

După aceste două întâlniri oficiale, unde au fost puse în discuţie cele mai arzătoare probleme ale politicii internaţionale, războiul din Ucraina şi criza alimentară, perechea prezidenţială a fost invitată să participe la recepţia tradiţională oferită de preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, şi de soţia acestuia, Jill Biden, în onoarea şefilor de delegaţii. Dacă la Londra era un dress-code de doliu foarte clar descris în invitaţia primită la funeraliile de stat, în America, doamna Iohannis a revenit la garderoba sa "light", cu rochii care lăsau vederii mult mai multă piele, cu sandalele ei preferate, precum şi albul, pe care îl iubeşte atât de mult.

Astfel, dacă pe Jill Biden am putut-o vedea purtând la recepţia de la New York o rochie strălucitoare de culoarea petrolului, cu mânecă lungă, Prima Doamnă a României a ales o rochie etui fără mâneci, cu o mică despicătură şi un fronseu în zona bustului.

Tot alb a purtat şi la întâlnirea cu membri comunităţii româneşti de la San Francisco, când cuplul Iohannis a punctat prima vizită a unor prezidenţiabili români pe Coasta de Vest. Ţinuta cu care a apărut Carmen Iohannis e o variantă a unui tipar îndrăgit de ea: o rochie în clini, cu decolteu pătrat şi mânecuţe cât să-i acopere umerii, mixată cu o pereche de sandale negre cu barete foarte subţiri.

FOTO: presidency.ro

Mai multe