De nerecunoscut! Iată cum arată acum Nelly Furtado!

16 septembrie 2015   News

După o pauză destul de lungă din peisajul showbiz-ului, Nelly Furtado a revenit în atenţia presei după ce, marţi seara, şi-a făcut apariţia la Toronto Film Festival cu o nouă înfăţişare. Din păcate, ”imaginea cea nouă” nu prea ne-a încântat.

E adevărat că din anii 2000, pe când Nelly Furtado făcea furori în industria muzicală, au trecut ceva ani, însă se pare că ”acei ani” s-au depus fix pe coapsele artistei.

Purtând o rochie florală, care urma linia corpului, artistei i-a fost destul de greu să mascheze acele kilograme bune, câştigate în tot acest timp în care n-am mai văzut-o pe micile ecrane.

Şi la capitolul hairstyle artista canadiană a făcut schimbări. Aceasta pare să fi renunţat la pletele lungi, în favoarea unei tunsori scurte, care, zicem noi, o cam îmbătrâneşte.

Totuşi artista în vârstă de 36 de ani părea destul de încântată de apariţia ei la festivalul de film de la Toronto, pozând la panou şi zâmbindu-le tuturor fotografilor de ocazie.

N-am putut să nu observăm că pe degete nu purta verigheta, deşi în 2008 s-a căsătorit cu Demacio Castellon, să fie un semn că lucrurile nu stau chiar bine între cei doi?

Amintim că Nelly Furtado are o fiică de 12 ani, pe nume Nevis Chetan, ce a rezultat din relaţia cântăreţei cu Jasper Gahunia.

Sursa foto: Getty Images / Twitter

Mai multe